Navigare


 Publicatii online


 Mergi la forum

SENZAȚIONALELE RĂMÂN SENZAȚIONALE   

Prima ta publicare

eledas | Publicat pe sam Mar 11, 2023 11:13 am | 34 Vizualizari

Ce este o publicație? Pentru ce sunt postările de pe forum? Sistemul de publicații vă permite să scrieți articole împreună, să comunicați cunoștințe sau informații prin crearea unui nou loc de partajare cu membrii forumului dvs. Într-adevăr, într-o secțiune de publicații, nu mai este vorba de a răspunde reciproc pentru a construi un subiect bazat pe o succesiune de mesaje ci de a scrie împreună, de a împărtăși, de a construi același conținut îmbogățit din cunoștințe colective. ale comunității: tutoriale, articole, știri, rețete, fișe de caractere pentru jocuri de rol, etc. Acest tip de conținut este o alternativă la subiectele forumului. Toate cu un ecran optimizat pentru utilizatori pe dispozitive mobile. Depinde de tine să știi cum să folosești această nouă secțiune în funcție de dorințele și nevoile tale.

Cum se modifică permisiunile postărilor ?

Puteți modifica permisiunile pentru postări pentru a defini ce utilizatori, membri sau grupuri pot posta, edita, modera sau citi conținutul respectiv. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați partea „Publicații” din fila „Module” a panoului de administrare.

Cum se moderează postările ?

Fiecare publicație nouă este supusă moderării prealabile. Într-adevăr, înainte de a fi disponibilă online, o publicație trebuie aprobată de echipa de moderare a secțiunii.

Astfel, mai mulți membri pot interveni în colaborare asupra aceleiași publicații pentru a o îmbogăți. Fiecare versiune a publicației este, de asemenea, supusă moderării prealabile înainte ca aceasta să fie accesibilă membrilor și vizitatorilor forumului.

Cum se accesează secțiunea publicații ?

Secțiunea publicații a forumului poate fi accesată prin meniul „Publicații” din bara de navigare. Secțiunea de postări are un design modern, minimalist și ergonomic, independent de restul forumului. Obiectivul este de a fi 100% compatibil cu afișajul adaptiv pe dispozitivele mobile și cu proiectul AMP.

Ce este proiectul AMP ?

Proiectul „Accelerated Mobile Pages” (sau AMP) este o inițiativă open source, susținută de multe motoare de căutare, inclusiv Google, care permite editorilor să creeze cu ușurință conținut și să-l încarce instantaneu oriunde. Pentru a afla mai multe despre AMP : amp.dev.

Ca rezultat, paginile compatibile AMP beneficiază de încărcare mai rapidă și clasamente mai bune în motoarele de căutare (SEO).

Despre autor